На Динамівській водій Infinity протаранив паркан

Фото: Патрульная полиция Харьковской области

22 березня, приблизно о 22:30 в Харкові на вулиці Динамівській сталася дорожньо-транспортна пригода, учасником якої став автомобіль Infinity.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Патрульної поліції області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Infinity не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням і наїхав на паркан.

В результаті ДТП ніхто не постраждав.

На водія патрульні склали адміністративний протокою по ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що викликало пошкодження транспортних засобів, доріг, вантажів, дорожніх споруд чи іншого майна). Санкція статті передбачає або позбавлення прав строком до року, або штраф до 340 грн.

Матеріал з даного правопорушення буде переданий до суду.

Як повідомляв Харків Times, 19 березня близько 06:10 на проспекті Московському в Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю декількох автівок, внаслідок якої постраждали п’ятеро людей.

За інформацією поліції, аварія мала ланцюговий характер. Спочатку зіткнулися автомобілі ВАЗ під керуванням 69-річного водія та Opel, яким керував 22-річний чоловік.

Автомобілем Opel керував працівник Управління патрульної поліції Харкова, який перебував поза службою. У салоні цього автомобіля під час ДТП знаходилося ще троє пасажирів, які також є працівниками поліції. І водій, і пасажири в аварії отримали травми і були доставлені в лікарню.

Фото: Патрульная полиция Харьковской области