Харківські дорожники повідомили про стан доріг після негоди

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

В неділю, 22 березня, працівники Служби автомобільних доріг в Харківській області виконували роботи по забезпеченню проїзду автошляхами регіону. Роботи була спрямована на очищення проїзної частини від снігу та ліквідацію ожеледиці.

Про це Харків Times розповіли прес-службі САД.

Техніка працювала у цілодобовому режимі. Проїзд державними дорогами Харківської області забезпечено.

Станом на ранок 23 березня, на дорогах області виконуються роботи з розширення проїзної частини, а також обробки доріг протиожеледними матеріалами на маршрутах з найбільшою інтенсивністю руху та на аварійно небезпечних ділянках (спуски, підйоми).

Дорожники попереджають, що вдень температура повітря в Харківській області коливатиметься від -1°С +4°С. Вітер північно-східний, 7 – 12 м/с, можливі пориви вітру 15-20 м/с.

У зв’язку з переходом температури через “0°С”, на дорогах області місцями може бути ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем.

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00.

Як повідомляв Харків Times22-23 березня у Харківській області випадуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу.