Очікується погіршення погоди в регіоні зі снігом, дощем і сильними поривами вітру

Фото: Патрульна поліція Харківської області

У найближчі дні в Харкові та області очікується погіршення погодних умов.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

За інформацією синоптиків, наприкінці березня очікується зміна погодних умов із зниженням температури повітря, а 22-23 числа у Харківській області випадуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

У зв’язку з погіршенням погоди патрульна поліція та автодорожна служба області закликають водіїв бути уважними під час руху на дорогах.

«У зв’язку з можливим переходом температури через “0°С”, на дорогах області може утворюватись ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем! З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху!», – йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг області.

Дорожники обіцяють при ускладненні погодних умов забезпечити чергування дорожньої техніки на потенційно небезпечних ділянках. Працівниками дорожніх підприємств проводиться моніторинг стану проїзду за допомогою камер спостереження.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації слід телефонувати за номером диспетчера 336-77-00. Дзвінки приймаються цілодобово! Крім того, можна залишити своє звернення на Інтерактивній мапі Укравтодору.