Дружина заступника голови Харківської облради захворіла коронавірусом

Фото: glavcom.ua

Перший випадок захворювання коронавірусом COVID-19, виявлений 20 березня у мешканки Харківської області, діагностували у дружини заступника голови Харківської обласної ради Володимира Скоробагача Вікторії.

Про це Харків Times розповіла прес-секретар політика Вікторія Петрухіна.

“У Володимира з понеділка, 16 березня, погане самопочуття: підвищена температура і слабкість. Всі тести на коронавірус, він кілька разів їх проходив, дали негативний результат. Увечері 20 березня його самопочуття погіршилося, і його госпіталізували до лікарні. Також вчора ввечері стало відомо , що тест, який здавала його дружина, дав позитивний результат”, – розповіла Вікторія Петрухіна.

Хвора на коронавірус дружина чиновника відчуває себе непогано, вона знаходиться на самоізоляції в Києві.

За словами прес-секретаря, обоє не так давно повернулися з-за кордону: Володимир Скоробагач з Німеччини, його дружина – з Франції.

Відповідаючи на питання про групу ризику, прес-секретар повідомила, що в родині харківського політика четверо дітей.

“Є дві дорослі дочки, і мені невідомо чи спілкувався з Володимир з ними в останні дні. Двоє молодших дітей: шестирічний хлопчик і дівчинка, якій рік і три місяці, знаходяться в Києві”, – розповіла Вікторія Петрухіна.

Чи проходили вони тестування на COVID-19, прес-секретар не повідомила, пославшись на відсутність такої інформаціїї.

Як повідомляв Харків Times, заступник голови Харківської облради Володимир Скоробагач захворів після повернення з Європи і знаходиться в самоізоляції. В Україні він уже зробив чотири тести на коронавірус, всі негативні. Ще один тест відправив до Німеччини.