В ДТП на Московському проспекті постраждали четверо поліцейських

Фото: hk.npu.gov.ua

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди на Московському проспекті, внаслідок якої травмувалося п’ятеро людей, четверо з них – поліцейські.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДБР.

Попередньо встановлено, що учасниками аварії, що сталася приблизно о шостій ранку 19 березня стали чотири автівки: ВАЗ, вантажівка Volvo, Peugeot Partner та Opel Tigra.

За кермом Opel Tigra був працівник Управління патрульної поліції Харкова, який перебував поза службою. В салоні цієї автівки під час ДТП знаходилося ще троє пасажирів, які також є працівниками поліції. І водій, і пасажири в аварії отримали травми і були доставлені до лікарні.

Окрім правоохоронців в ДТП постраждав водій ВАЗ, якого також госпіталізували до лікарні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочато за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тяжкі тілесні ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до вісьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, 19 березня близько 06:10 на проспекті Московському в Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю декількох автівок, внаслідок якої постраждали п’ятеро людей.

За інформацією поліції, аварія мала ланцюговий характер. Спочатку зіткнулися автомобілі ВАЗ під керуванням 69-річного водія та Opel, яким керував 22-річний чоловік.