У Харкові люди блокують трамваї через обмеження кількості пасажирів (фото)

Вранці 20 березня в Харкові, переважно, в мікрорайоні Салтівка городяни, яких не пустили в трамваї через обмеження кількості пасажирів, заблокували рух електротранспорту.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення директора департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міськради Юрія Сидоренка у Facebook.

“Зупинка трамвая «Станція метро академіка Павлова», вул. Г. Праці – вул. Ак.Павлова, розворотне коло 602м / р, пр.Тракторобудівників – вул. Немишлянська, вул.Морозова- вул.Киргизька до вул. Костичева; Салтівське шосе -пр. Тракторобудівників, Холодна гора – це тільки короткий перелік вулиць та зупинок, де городяни перекривають рух трамваїв через обмеження кількості пасажирів.”, – повідомив Юрій Сидоренко

В одному трамваї розлючені пасажири розбили лобове скло, додав чиновник.

За його словами, для розблокування руху всюди викликають поліцію, але це поки мало допомагає.

Через заблоковані трамваї, пасажири, які очікують транспорт далі по маршруту, також не можуть виїхати і не знають, через що затримка.

Юрій Сидоренко зазначив, що при закритому метро перекриття доріг тільки погіршує ситуацію з перевезенням людей.

“Харківська міськрада закликає не робити цього, не погіршувати остаточно і так непросту ситуацію з перевезеннями людей в умовах антіепідеміологіческіх заходів. Тим більш тісний міжособистісний контакт протестуючих на рейках – ніяк не сприяє поліпшенню протівоепідіміологіческой ситуації”, – додав він.

Як повідомляв Харків Times, Кабмін прийняв рішення про обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусной інфекції. Зокрема, з 17 березня по 3 квітня заборонено перевозити пасажирів метрополітеном в Києві, Харкові та Дніпрі.

Також заборонено перевозити більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах і автомобільному транспорті, в автобусах, що виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.