Ранкові блокування трамваїв в Харкові: поліцію викликали 55 разів

Фото: Юрий Сидоренко / Facebook

Вранці 20 березня в поліцію Харкова з приводу конфліктів в електротранспорті надійшло 55 повідомлень. Відповідні виклики були зареєстровані в шести відділах поліції: Київському, Московському, Немишлянському, Слобідському, Холодногірському, Новобаварському.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Більшість повідомлень стосувалася блокування руху транспорту і порушень щодо тимчасових обмежень у перевезенні пасажирів.

Близько 7:10 в поліцію повідомили, що на зупинці по вулиці Киргизькій невідомий кинув камінь у лобове скло трамвая і втік. В результаті події ніхто з людей не постраждав. На місце події виїжджала патрульна поліція. Водій трамвая написав заяву, зареєстровану в Єдиному обліку заяв і повідомлень Слобідського відділу поліції. Проводиться перевірка.

Також вранці 20 березня до Немишлянського відділу поліції повідомили про блокування руху трамвая по проспектах Тракторобудівників та Московському, вулиці Амосова. На місце виклику було направлено екіпажі патрульної поліції.

Повідомлення про те, що не дотримуються тимчасові вимоги перевезення надходили в Київський, Московський, Новобаварський, Холодногірський відділи поліції.

Всі виклики зареєстровані в Єдиному обліку заяв територіальних підрозділів поліції, проводиться перевірка.

Як повідомляв Харків Times, вранці 20 березня в Харкові, переважно, в мікрорайоні Салтівка городяни, яких не пустили в трамваї через обмеження кількості пасажирів, заблокували рух електротранспорту.