Дорожники упорядковують окружну після зими (фото)

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

На об’їзній дорозі навколо міста Харків тривають роботи з відновлення асфальтобетонного покриття та очищення проїзної частини від нанесеного ґрунту в осінньо-зимовий період.

Про це Харків Times повідомили у Службі автомобільних дорог області.

Як повідомляється, на замовлення САД підрядне підприємство ДП «Харківський облавтодор» проводило на трасі роботи з ліквідації аварійної ямковості. У дні сприятливих погодних умов, з ямковістю на об’їзній дорозі боролись близько 10 бригад. Роботи виконувались литим, холодним та гарячим асфальтобетоном.

У САД нагадали, що поточний ремонт на об’їзній дорозі виконувався у 2010 році і з того моменту дорога капітально не ремонтувалася. У відомстві вважають так званий ямковий ремонт тимчасовим заходом, який не може замінити поточний середній чи капітальний ремонт.

Крім цього, на об’їзній дорозі проводяться роботи з розкриття ширини проїзної частини від нанесеного ґрунту в осінньо-зимовий період (роботи з очищення проїзної частини від ґрунту біля бордюрів, бортів та бар’єрних огорож) дуже важливі, як для безпеки руху так і для повноцінного водовідведення.

Також на цьому тижні планується закінчити роботи з прибирання сміття.

Як повідомляв Харків Times, у Харківській області ремонтують дорогу Чугуїв-Мілове.