На окружній велосипедиста спочатку збив ВАЗ, а потім переїхала фура

Фото: hk.npu.gov.ua

18 березня близько 20:20 на окружній дорозі поблизу смт Високий Харківського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох машин, внаслідок якої загинув велосипедист.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Попередньо встановлено, що 37-річний водій автомобіля ВАЗ-2109 збив чоловіка, який тримав в руках велосипед. Пішоход, за інформацією поліції, переходив проїжджу частину у невстановленому для цього місці.

Зі слів водія, чоловік ще подавав ознаки життя, коли у цей же час на нього наїхав невстановлений вантажний автомобіль та, не зупиняючись, зник з місця ДТП. Від отриманих травм пішохід помер на місці події.

За вказаним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до вісьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Зараз поліцією вживаються всі необхідні заходи по встановленню свідків події та особи загиблого, а також розшуку та затриманню водія вантажівки.

Як повідомляв  Харків Times  у Сахновщині автомобіль збив двох велосипедистів, один з них помер.