На Московському проспекті у ДТП потрапили чотири авто – п’ятеро людей постраждали (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

19 березня близько 06:10 на проспекті Московському в Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю декількох автівок, внаслідок якої постраждали п’ятеро людей.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

За інформацією поліції, аварія мала ланцюговий характер. Спочатку зіткнулися автомобілі ВАЗ під керуванням 69-річного водія та Opel, яким керував 22-річний чоловік.

ВАЗ їхав в крайньому правому ряду.  Позаду нього в середній смузі руху їхав Opel. Коли ці автівки майже порівнялися, водій автомобіля ВАЗ почав об’їжджати припаркований вантажний автомобіль Volvo з напівпричепом. В результаті маневру сталося зіткнення вказаних автомобілів. Легковик ВАЗ відкинуло під вантажівку.

Opel від удару викинуло на ліву частину проїзної частини, де він скоїв наїзд на паркан, після чого авто відкинуло на ліве узбіччя. В лівому ряду для руху їхав автомобіль Peugeot, в який потрапили уламки забору.

В результаті ДТП 22-річного водія автомобіля Opel та ще трьох його пасажирів: 22 та 19-річних чоловіків та 35-річну жінку, доставили з травмами різного ступеню до лікарні. Водій автомобіля ВАЗ також отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 18 березня на окружній велосипедиста спочатку збив ВАЗ, а потім переїхала фура.