Губернатор Харківської області самоусунувся від боротьби з коронавірусом – Кернес

Скриншот

Мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що глава Харківської обладміністрації Олексій Кучер самоусунувся від боротьби з коронавірусом.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення мера Харкова Геннадія Кернеса в Telegram.

“Губернатор Харківської області від боротьби з коронавірусом – самоусунувся. Він просто взяв та й не прийшов на зустріч з великим бізнесом міста, з почесними громадянами Харкова, з людьми, які готові в цій складній ситуації допомагати в боротьбі з COVID-19. Не прийшов, хоча про цю зустріч ми – Олександр Ярославський, я і Кучер – домовилися буквально позавчора. Мало того, що не прийшов сам, так і не зміг забезпечити участь в цій зустрічі великих і шанованих в області бізнесменів. Але нічого страшного, впораємося без нього – за нашими з Олександром Ярославським спинами – досвід організації і проведення в Харкові ЄВРО-2012 та інших масштабних проектів “, – написав Кернес.

Мер зазначив, що без Кучера зустріч все одно відбулася, і що йому сподобався настрій присутніх на ній людей.

“Всі розуміють небезпеку коронавірусу та всі готові надавати допомогу – хто грошима, хто організаційними або іншими своїми можливостями. Хто і скільки – стане зрозуміло завтра, але вже сьогодні можу сказати, що Олександр Ярославський витратить на боротьбу з коронавірусом в Харкові три мільйони доларів. Упевнений, що ми зможемо організувати роботу антикризового центру по боротьбі з COVID-19 таким чином, щоб максимально убезпечити городян від цієї зарази. Так само з Олександром Ярославським і іншими учасниками антикризового штабу будемо надавати допомогу соціально незахищеним харків’янам – забезпечимо їх пайками, медичними аптечками і багатьом іншим”, – заявив Кернес.