Понад 500 поліцейських та нацгвардійців охоронятимуть вибори у 179 окрузі

15 березня на території п’яти районів області відбудуться місцеві вибори, на охорону яких залучать 480 поліцейських і 50 співробітників Нацгвардії.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Поліцейські Харківської області забезпечуватимуть публічний порядок під час проміжних виборів у 179 окрузі. До охорони правопорядку під час виборчого процесу залучені 480 поліцейських та 50 співробітників Нацгвардії.

15 березня на території Зачепилівського, Лозівського, Красноградського, Кегичівського та Сахновщинського районів проходитимуть вибори народних депутатів до Верховної Ради. У районах працюватимуть 189 виборчих дільниць. Очікується близько 148 тисяч виборців.

Поліція звертається до громадян з проханням не порушувати публічний порядок, дотримуватись закону та правил поведінки на виборчих дільницях.

Як повідомляв Харків Times, Харківська обладміністрація спростувала інформацію і відео, що з’явилася в соцмережах, у якій йшлося про госпіталізацію зараженого короновірусом чоловіка в Краснограді, що входить у 179 виборчий округ.

Раніше обладміністрація також спростовувала поширювані в соцмережах чутки про масове захворювання пневмонією дітей у райцентрі Лозова, що входить у 179 виборчий округ.