Осквернення «семи чудес Харкова» – соцмережі миттю викрили малолітню художницю

Скрин/ Telegram-канал "Харьков 1654"

У центрі Харкова розмалювали пам’ятник закоханим і макети з «сімома чудесами міста», поліція встановлює причетних.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення у Telegram-каналі “Харків 1654“.

На представлених кадрах видно, що мініатюри пам’ятників розмальовані великими помаранчевими написами. А один із малюнків дуже схожий на підпис «anzhelater». Вже через двадцять хвилин після публікації у соцмережі з’явилася інформація про можливу художницю-хуліганку. А трохи пізніше – навіть відео, як дівчина розмальовує скло, що захищають макети пам’ятників.

Незабаром історія отримала своє продовження – викрита харків’янка зі сльозами на очах публічно розкаялася у скоєному. Більш того, вдень ​​дівчина прийшла на місце свого вечірнього злочину з миючими засобами і наміром прибрати написи.

«Я приїхала сюди з миючими, але тут вже було все змито. Я розмалювала сім чудес Харкова. Розумію, що зробила велику помилку. Мені дуже шкода. Не знаю, що у мене було в голові. Хочу публічно попросити вибачення у кожного з вас», – сказала в своєму відеозверненні Анжела.

Тим часом даним фактом зацікавилися у поліції Харкова.

«Під час моніторингу мережі інтернет поліцією виявлено інформацію про те, що в центрі міста розмалювали пам’ятник закоханим, а також скло, під яким встановлені мініатюри пам’яток міста Харкова. Вказаний факт зареєстровано у журналі обліку Київського відділу поліції. Зараз проводиться відповідна перевірка, встановлюються особи, причетні до даної події», – повідомили в Нацполіціі.

Фото: Telegram-канал “Харьков 1654”
Фото: Telegram-канал “Харьков 1654”
Фото: Telegram-канал “Харьков 1654”