“Вольфсбург” приїде до Харкова на матч з “Шахтарем” без своїх уболівальників

Фото: www.vfl-wolfsburg.de

Німецький “Вольфсбург” відмовився від офіційних пропозицій про поїздку своїх уболівальників до Харкова на матч-відповідь другого етапу Ліги Європи з донецьким “Шахтарем”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті клубу.

“У зв’язку з розвитком поширення вірусу Covid-19 (коронавірус) VfL Wolfsburg вирішив дозволити команді подорожувати по Україні окремо та в невеликій групі, а не пропонувати організовані поїздки фанатів і спонсорів до Харкова. Оскільки розвиток ситуації навколо коронавірусу на даний час не може бути адекватно оцінено, офіційні пропозиції про подорожі для фанатів і спонсорів, які спочатку розглядалися, були знову скасовані”, – йдеться у повідомленні.

Клуб зазначає, що це рішення спрямоване також на те, щоб запобігти залишення організованих груп на карантині в Україні “в найгіршому випадку”. Скасовуючи плани поїздок, клуб також бере на себе відповідальність за своїх уболівальників.

Уболівальникам, які все ж не хочуть пропустити поїздку на матч, пропонується організувати її індивідуально.

Зустріч “Вольфсбург” – “Шахтар” пройде 12 березня, матч-відповідь “Шахтар” – “Вольфсбург” – 19 березня.

Як повідомляв Харків Times, Міністерство охорони здоров’я розглядає можливість проведення футбольного матчу Ліги Європи між “Шахтарем” (Донецьк) і “Вольфсбург” (Німеччина) без вболівальників 19 березня в Харкові через спалах в Європі і світі коронавірусу.