Конфліктом екс-губернаторки зі знімальною групою під час зустрічі з виборцями зацікавилася поліція (доповнено)

Скрін/Victoria Ptashnyk/Facebook

Конфліктом екс-очільниці області Юлії Світличної зі знімальною групою під час зустрічі з виборцями зацікавилася поліція.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

У Харківській області працівники поліції встановлюють обставини конфлікту під час проведення зустрічі з виборцями.

10 березня о 12:10 до Лозівського відділу поліції звернулась 25-річна журналістка. Вона повідомила, що невідомі не пускають її на зустріч з виборцями, яка проходить у Будинку науки і техніки в містечку Панютине.

Вирішується питання щодо кваліфікації даної події за Кримінальним кодексом України.

«На даний час вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 171 ( перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України. Усі обставини події встановлюються», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Нацполіції області, «відомості вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 171 ККУ. Відкрито кримінальне провадження. Максимальне покарання відповідно до санкції статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Як повідомляв Харків Times, знімальну групу телеканалу “Прямий” 10 березня не пустили на зустріч кандидатки в народні депутати по 179-му округу Юлії Світличної з виборцями у містечку Панютине.