Світоліна поодинці продовжила боротьбу в Монтерреї та вийшла до третього кола турніру

Фото: Теннис

Перша ракетка України, харків’янка Еліна Світоліна оформила перемогу в другому колі турніру WTA в Монтерреї (Мексика) і вийшла в чвертьфінал.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Харків’янка посіяна на турнірі під першим номером в двох сетах обіграла представницю Білорусі Ольгу Говорцову – 6: 3, 6: 4. Тенісистки провели на корті 1 годину і 18 хвилин.

Завдяки виходу в 1/4 фіналу Монтеррея Еліна Світоліна, яка займає сьоме місце в рейтингу WTA, підніметься, як мінімум, на одну сходинку, обійшовши в рейтингу Кікі Бертенс з Нідерландів.

Наступною суперницею Еліни стане 17-річна канадка Лейла Анни Фернандес (WTA 126), яка минулого тижня стала фіналісткою турніру в Акапулько.

Як повідомляв Харків Times, харків’янка Еліна Світоліна і Йоханна Конта з Великобританії вийшли в парний чвертьфінал хардового турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Монтерреї, Мексика. На старті турніру українсько-британський дует обіграв італійсько-чилійську пару Сара Еррані / Даніела Сегель.

Однак українсько-британська пара знялася з турніру і не зіграла в чвертьфіналі. За попередньою інформацією, причиною відмови спортсменок від продовження змагань стала травма Йоханни Конти.