Смертельне ДТП з КАМАЗом на в’їзді в Куп’янськ: підозрюваного звільнили з-під варти

Фото: hk.npu.gov.ua

Київський районний суд міста Харкова постановив звільнити з-під варти 36-річного водія автомобіля КАМАЗ, затриманного після ДТП, яке сталося 2 березня о 5:50 на трасі «Чугуїв-Мілове» на в’їзді в місто Куп’янськ і внаслідок якого загинули чотири людини.

Про це Харків Times дізнався з рішення суду.

На засіданні суду обирали запобіжний захід для водія вантажівки. Слідчий клопотав про те, щоб водія відправили під варту.

На обгрунтування клопотання він вказав, що водій “виконуючи маневр повороту ліворуч став рухатись у напрямку м. Харкова не впевнився в безпеці свого маневру … не надав перевагу транспортному засобу, в результаті чого допустив з ним зіткнення”.

Клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підтримав прокурор.

Водій під час засідання не заперечував про факт ДТП та при розгляді клопотання покладався на розсуд суду.

При обранні запобіжного заходу суд врахував, що підозрюваний має на утриманні двох неповнолітніх дітей, за місцем проживання характеризується позитивно. Слідчий суддя вирішив застосувати до нього запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як повідомляв Харків Times2 березня о 5:50 на трасі «Чугуїв-Мілове» на в’їзді в місто Куп’янськ Харківської області зіткнулися автомобілі КАМАЗ з причепом і Daewoo Lanos. На місці аварії загинули 22-річний водій легковика та двоє його пасажирів – 24 і 44-річні жінки Ще один пасажир автомобіля, 47-річний чоловік, був госпіталізований в місцеву лікарню, проте незабаром помер.