З середини березня у Харкові похолоднішає – синоптик

Фото: ХарківTimes

Харківські синоптики спрогнозували, що стрімке потепління у регіоні відступить у середині березня.

Про це Харків Times дізнався з публікації Суспільного.

Уже з 14-15 березня у Харкові та області можливе похолодання. Про це Суспільному повідомив синоптик Харківського регіонального гідрометцентру Ігор Кібальчич.

“Той період аномально теплої погоди, який ми спостерігаємо зараз, він приблизно за тиждень має підійти до свого завершення. Березень буде сухіший, ніж йому належить за нормою. Але, тим не менш, іноді періодично будуть проходити невеликі дощі. Навіть є вірогідність з мокрим снігом. Але сніжного покрову ми не чекаємо”, — сказав Кібальчич.

У найближчі п’ять днів на Харківщині температура вдень сягатиме +13 +18. По місту +14 +16 градусів. Вночі — до 9 тепла. Це вище за кліматичну норму приблизно на 10-13 градусів, додав синоптик. Опадів у найближчі п’ять днів не очікується. Лише завтра є ймовірність невеликих дощів на сході області, 9 березня можливі короткочасні дощі.

За словами Кібальчича, з 14-15 березня на Харківщині очікують похолодання. Вночі температура коливатиметься від 0 до 5. Вдень — 4-9 градусів тепла. Така температура триматиметься до кінця місяця.