Скандального лісничого залишили під нічним домашнім арештом

Фото: hra.court.gov.ua

Суд залишив під домашнім арештом у нічну добу колишнього директора одного з лісових господарств Харківської області Віктора Сису.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі суду.

Колегія суддів відмовила в задоволенні апеляційних скарг прокурора і захисників стосовно колишнього директора одного з лісових господарств Харківщини, підозрюваного у незаконній порубці та вивезенні лісу.

Апеляційні скарги стороною обвинувачення і стороною захисту були подані на ухвалу Московського районного суду міста Харкова від 17 січня 2020 року про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, в період часу з 22:00 години до 07:00 годин доби.

Підозру особі пред’явлено за ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України – службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки.

За обставинами подій, посадова особа лісового підприємства, несумлінно ставлячись до своїх прямих обов’язків та неналежно їх виконуючи, не забезпечила зберігання майна державного підприємства, яке йому було ввірене, внаслідок чого у лісництва підприємства здійснено незаконну порубку та вивезення 206 дубів, що було виявлено у ході огляду місцевості, чим державі заподіяно шкоду понад 4 млн. грн.

Як повідомляв Харків Times, районний суд Харкова обрав директору ДП “Гутянське лісове господарство” Віктора Сисі запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.