На в’їзді в Куп’янськ зіткнулися КАМАЗ і Daewoo Lanos: загинули чотири людини (оновлено)

Фото: hk.npu.gov.ua

2 березня о 5:50 на трасі «Чугуїв-Мілове» на в’їзді в місто Куп’янськ Харківської області зіткнулися автомобілі КАМАЗ з причепом і Daewoo Lanos. В результаті зіткнення загинули чотири людини.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

На місці аварії загинули 22-річний водій легковика та двоє його пасажирів – 24 і 44-річні жінки Ще один пасажир автомобіля, 47-річний чоловік, був госпіталізований в місцеву лікарню, проте незабаром помер.

Тіла загиблих та постраждалого, який невдовзі помер, з легковика за допомогою спецобладнання дістали рятувальники, повідомили у пресслужбі ДСНС області.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

В даний час вирішується питання про затримання 36-річного водія вантажівки в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові на проспекті Героїв Сталінграда, 136 сталася аварія за участю двох легкових авто та автобуса «Богдан».