Харківські біатлоністи завоювали золото на чемпіонаті України

Фото: kharkivoda.gov.ua

Юні біатлоністи Харківщини здобули золоті медалі чемпіонату України.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі обладміністрації.

З 21 по 28 лютого у Львівській області відбувся юніорський чемпіонат України з біатлону, на якому збірна Харківської області завоювала дві золоті, дві срібні та три бронзові нагороди.

Золоті медалі харківські біатлоністи вибороли в естафетах. Серед юніорів чемпіонами стали Степан Кінаш, Євген Малишев, Олександр Пономаренко та Юрій Ситник. Команда фінішувала з результатом 1:36:14.6. Другий результат був у збірній Чернігівської області-1, а третій – у команди Сумської області-1.

Крім того, збірна Харківської області виграла змішану естафету з результатом 1:22.26. У складі команди виступали Оксана Коваленко, Любов Кип’яченкова, Олександр Пономаренко та Юрій Ситник. Харків’яни на пів хвилини випередили команду Київської області та на півтори хвилини – біатлоністів Києва.

Оксана Коваленко принесла збірній Харківської області ще дві нагороди: срібло в мас-старті серед юніорок та бронзу у спринті.

У мас-старті серед юніорів Олександр Пономаренко посів друге місце (36:30.9), а у спринті фінішував з третім часом.

Ще одну бронзову медаль здобула Любов Кип’яченкова, яка в індивідуальних перегонах на 12.5км фінішувала з третім результатом.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, харківська спортсменка Анастасія Шевченко здобула перемогу на міжнародному турнірі з самбо рівня Кубка світу, який відбувся в Мінську (Білорусь).