Харків’янин вистрілив у голову дівчині і поранив випадкового очевидця

Фото: lv.npu.gov.ua

Поліцейські Львівської області проводять спецоперацію по встановленню місцезнаходження та затриманню 56-річного жителя Харківської області, причетного до вбивства і замаху на вбивство.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі Львівської області

Харків’янина підозрюють в тому, що 1 березня в місті Пустомити Львівської області він влаштував стрілянину, в результаті якої були поранені дві людини – молода дівчина і чоловік.

Поліцейські встановили, що близько 21.00 на вулиці Садовій в Пустомитах харків’янин вистрілив в голову своїй знайомій, 22-річній мешканці міста Яворів. Також він поранив очевидця події, який кинувся на допомогу дівчині.

Поранена в голову дівчина померла по дорозі в лікарню в кареті «швидкої», а 42-річний житель Пустомитівського району з вогнепальним пораненням грудної клітини був госпіталізований.

“Зловмисник втік на мікроавтобусі« Фольксваген Т5 ». На території Львівської області введена поліцейська операція, до розшуку та затримання зловмисника залучено працівників всіх без винятку підрозділів поліції Львівщини, патрульні поліцейські і співробітники інших служб”, – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський

Незабаром в лісовому масиві між селами Наварія і Поршна Пустомитівського району поліцейські виявили мікроавтобус, на якому зник зловмисник.

Слідчі відкрили кримінальні провадження у ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України та ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) КК України. Максимальне покарання, яке загрожує зловмисникові – довічне позбавлення волі.

Поліцейські повідомили, що підозрюваний оголошений в розшук і просять усіх, хто володіє інформацією про розшукуваного злочинця, повідомити на оперативну лінію 102.

За підозрою в скоєнні вбивства і замаху на вбивство розшукується Тур Віктор Васильович, 1963 року народження, житель Харківської області. Прикмети: зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Одягнений в довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр і темні брюки.

Як повідомляв Харків Times, в трубі біля річки в Харкові знайшли обгоріле тіло жінки.