Поліція просить відгукнутися свідків нічного дріфту на площі Конституції

Скриншот: Харьков 1654

За фактом нічного дріфту на площі Конституції, який увечері 26 лютого влаштував водій BMW, відкрито адміністративне провадження.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі управління Патрульній поліції області.

Власнику автомобіля BMW за адресою реєстрації і можливими адресами проживання направлено запрошення в управління Патрульнoї поліції в Харківській області для надання пояснення з приводу порушення його автомобілем правил дорожнього руху.

В управлінні просять всіх, хто має будь-які відомості, відео з камер мобільних телефонів, реєстраторів повідомити за телефонами 102 або звернутися за адресою: м.Харків, Шевченко 315.

Також поліція просить відгукнутися водіїв, яким дане авто створило аварійну обстановку. Пояснення водіїв необхідні для притягнення водія до відповідальності, додали в прес-службі.

Як повідомляв Харків Times, 26 лютого, в центрі Харкова, на площі Конституції водій BMW влаштував небезпечне автошоу – лихач виписував круті віражі, підрізав інші авто. Це відбувалося практично на тому місці, де 18 жовтня 2017 року сталася аварія за участю автомобілів Lexus під керуванням Олени Зайцевої і Volkswagen Touareg, за кермом якого перебував Геннадій Дронов. В результаті зіткнення п’ятеро людей у віці від 19 до 46 років загинули на місці. Шестеро людей отримали травми різної тяжкості, одна 24-річна потерпіла пізніше померла в лікарні.

Голова Харківської обладміністрації Олексій Кучер 27 лютого на сесії обласної ради вимагав від керівника Нацполіціі області Валерія Сокуренко розслідувати нічний дрифт на площі Конституції.

Поліція встановила номер і власника автомобіля BMW, який влаштував дріфт на площі Конституції ввечері 26 лютого. Тепер з’ясовують, хто саме був за кермом