Прокуратура також займається зіткненнями на “Барабашово”

Фото: khar.gp.gov.ua

Прокуратура Харківської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо зіткнень у ТЦ “Барабашово”. Розслідування ведеться за ч. 1 ст. 294 КК (масові заворушення).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

За відомостями прокуратури, у заворушеннях брали участь близько 100 чоловік, половина з яких вже доставлена до райвідділу поліції “для надання показань щодо подій, які сталися”.

“На місці події невідомі особи застосували зброю, піротехніку та сльозогінний газ. Також було підпалено в’їзну арку на ринок “, – вважають у прокуратурі.

Правоохоронці в ході розслідування вилучили піротехніку, травматичний пістолет і патрони, автівку, гумові кийки та більше 50 “сльозогінних та газових балончиків”.

Наразі проводяться слідчі та розшукові заходи, спрямовані на виявлення всіх учасників подій, встановлюються всі обставини заворушень.

Санкція інкримінованої учасникам подій статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Фото: khar.gp.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом подій на ринку “Барабашово”. З місця заворушень до Київського відділу поліції доставлені 53 громадянина для встановлення їхніх осіб і проведення слідчих дій.