Депутати облради вирішили “довіряти справах” під брендом “Слобожанщина”

Скриншот

У Харківській облраді створено депутатську групу “Слобожанщина”, до складу якої увійшли 49 депутатів.

Про це повідомив, відкриваючи сесію облради 27 лютого, голова облради Сергій Чернов, повідомив кореспондент Харків Times.

Керівником групи є Олег Каратуманов.

Зачитуючи заяву про створення нової фракції, він нагадав, що в грудні минулого року в облраді була утворена депутатська група “Довіряй справам”.

“Для того, щоб попередити можливі спекуляції та намагання втягнути депутатську групу у політичну боротьбу, що буде наростати напередодні виборів, ще раз запевнити громадськість, що у своїй діяльності група орієнтується виключно на інтереси громади та всього краю, та не має наміру реалізувати ту чи іншу партійну ідеологію, прийняте рішення перейменувати депутатську групу, яка зараз діятиме під назвою “Слобожанщина”. Заради прийняття важливих для області рішень та успішного втілення їх у життя, депутатська група “Слобожанщина” готова до конструктивної співпраці з Харківською обласною державною адміністрацією, Харківською міською радою, усіма регіональними органами місцевого самоврядування та виконавчої влади, громадськими організаціями та профспілками”, – сказав Каратуманов.

Як повідомляв Харків Times, у Харківській обласній раді 23 грудня 2019 року було створено депутатську групу “Довіряй справам!”, до якої увійшли 50 депутатів з трьох фракцій – Відродження, Опозиційний блок, Наш край.