“Харківміськгаз” заперечує отруєння газом сім’ї у Харкові

Прес-служба Регіональної газової компанії “Харківміськгаз” розповсюдила заяву про те, що інформація про отруєння чадним газом сім’ї у Київському районі міста “не підтвердилася”.

Про це Харків Times дізнався з листа, отриманого від прес-служби підприємства.

“В ЗМІ з’явилася інформація про те, що у Київському районі за адресою 1-й Лісопарковий пров. сім’я отруїлася чадним газом. За даними газової служби ця інформація не підтвердилася”, – йдеться в листі.

Згідно із повідомленням, аварійно-диспетчерська служба провела обстеження внутрішньо системи газопостачання й встановила, що кран перед газовими приладами був перекритий. Власники квартири також підтвердили, що не користувалися газом.

“Тому інформація про отруєння чадним газом є передчасною. На даний час ще рано робити висновки про причини госпіталізації людей”, – стверджують у прес-службі “Харківміськгаз”.

Прес-служба також просить ЗМІ “не робити передчасних висновків”, хоча відомості про отруєння двох підлітків чадним газом представники засобів масової інформації отримали зі зведення про оперативну обстановку, опублікованого на сайті Харківської обласної державної адміністрації.

Як повідомляв Харків Times, вночі 26 лютого бригада швидкої допомоги госпіталізувала двох підлітків 12 й 19 років з ознаками отруєння чадним газом.