Жителю Красноградського району загрожує десять років в’язниці за вбивство сусіда

Житель Красноградського району Харківської області забив свого сусіда дерев’яною палицею.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

23 лютого до поліції із заявою про скоєний злочин звернувся 27-річний мешканець села Тишенківка Красноградського району. Хлопець повідомив про те, що виявив тіло свого дідуся за місцем мешкання, коли прийшов до нього в гості.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин. На тілі 75-річного чоловіка поліцейські виявили численні рани та гематоми. Також на місці події знайшли ймовірне знаряддя вбивства – дерев’яну палицю.

У результаті проведених слідчо-розшукових дій працівники поліції викрили в скоєному злочині 57-річного сусіда померлого.

Зловмисник розповів, що вдень 20 лютого вони разом вживали спиртні напої і між ними виникла сварка. Він наніс пенсіонеру кілька ударів кулаком в обличчя, а потів вдарив дерев’яною палицею по голові та залишив помирати.

За даним фактом слідчим Красноградського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження)  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років.

Зараз чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові поліцейські затримали чоловіка за скоєння вбивства дружини у День закоханих.