За тиждень на водоймах Харківщини загинуло семеро осіб

Фото: kh.dsns.gov.ua

Впродовж тижня, з 17 по 24 лютого 2020 року, на водних об’єктах області загинуло семеро чоловік, з них двоє дітей. Ще 5 осіб було врятовано.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Загалом, протягом тижня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС 155 раз виїжджали за сигналом «Тривога».

“З них 51 виїзд на ліквідацію пожеж та загорянь, 34 виїзди для надання допомоги населенню та на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортних пригод, 12 – на знешкодження вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, 6 – на чергування, 52 – інші виїзди”, – розповіли рятувальники.

Як повідомляв Харків Times, 17 лютого близько 15:00 в місті Лозова троє школярів вийшли на кригу та раптово провалилися в водоймище. 12-річного хлопця врятували випадкові свідки події. Його товариші 12 та 13 років загинули.

Протягом 18-19 лютого, за інформаіцією рятувальників, на водоймах Харківщини під кригу провалилися семеро рибалок, один з них загинув. Так, 18 лютого до рятувальників двічі зверталися з проханням допомогти рибалкам, що провалився під кригу.

19 лютого, 12:12 у Службу порятунку “101” повідомили, що на ставку в селищі Буди Харківського району під кригу провалилися двоє рибалок.

22 лютого на водоймах Харківської області загинуло три чоловіка, тіла двох дістали водолази ДСНС.