Нові смерті на льоду – жертвами стали троє літніх чоловіків (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

На водоймах Харківської області загинуло три чоловіка, тіла двох дістали водолази ДСНС.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

22 лютого до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про нещасний випадок, що стався на місцевому ставку у селі Прудянка Дергачівського району Харківської області. За попередніми даними, на водоймі рибалив 80-річний чоловік та провалився під кригу. Місцеві мешканці намагались врятувати рибалку, але через крихку кригу їм зробити це не вдалось. Після чого було викликано рятувальну службу.

О 10:00 на місце виклику прибув підрозділ водолазної служби аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Харківській області. В ході пошукових заходів водолази-рятувальники підняли тіло загиблого чоловіка 1938 р. н. на поверхню і передали правоохоронцям для проведення слідчих дій.

Цього ж дня водолази ДСНС підняли з води тіло ще одного загиблого чоловіка, 1961 р. н., який рибалив на Печенізькому водосховищі поблизу с. Мартова.

Також 22 лютого до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на озері поблизу с. Есхар Чугуївського району провалився рибалка. До місця події прибув підрозділ ДСНС, але врятувати чоловіка вже не було можливості, він потонув ще задовго до прибуття співробітників служби порятунку. Загиблим виявився 75-річний місцевий мешканець. 23 лютого водолазною службою аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Харківській області будуть проводитись підводні пошукові роботи по вилученню тіла на поверхню.

Фото: kh.dsns.gov.ua
Фото: kh.dsns.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, протягом 18-19 лютого, за інформаіцією рятувальників, на водоймах Харківщини під кригу провалилися семеро рибалок, один з них загинув. Так, 18 лютого до рятувальників двічі зверталися з проханням допомогти рибалкам, що провалився під кригу.

19 лютого, 12:12 у Службу порятунку “101” повідомили, що на ставку в селищі Буди Харківського району під кригу провалилися двоє рибалок.