Агресивний пацієнт пошкодив машину бригади екстреної медичної допомоги в Куп’янському районі

Фото: ЦЭ(Н)МП/Facebook

У Куп’янському районі п’яний пошкодив автівку бригади екстреної медичної допомоги.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення у Facebook Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

22 лютого у с. Глушковка Куп’янського району чоловік у стані хмільного сп’яніння викликав для себе бригаду Е(Н)МД на вул. Аскольна. Він вимагав, щоб бригада відвезла його додому. Отримавши відмову, чоловік почав вести себе агресивно та пошкодив переднє праве крило автомобіля.

За словами медиків, була натиснута тривожна кнопка. На місце пригоди викликали екіпаж поліції, члени бригади не постраждали.

Як повідомляв Харків Times, 13 лютого, у тому ж селі п’яний чоловік, до якого на виклик приїхала бригада Е(Н)МД, також вів себе агресивно. Він пошкодив задні двері спецавтомобіля. Медики скористалися тривожною кнопкою. На місце пригоди прибув екіпаж поліції та слідча група.

У цьому ж році 7 січня знову було здійснено напад на бригаду Е(Н)МД. Медики приїхали на виклик до 4-річної дитини. Батько, перебуваючи у хмільному сп’янінні, відмовився шпиталізувати дитину і напав на лікаря бригади. Внаслідок чого останнього було шпиталізовано до лікарні.

За даними бригади екстреної медичної допомоги, за минулий рік їх лікарям доводилось 16 за допомогою тривожної кнопки викликати співробітникам поліції та Державну службу охорони для особистого захисту від агресивних пацієнтів.