Після матчу Шахтар-Бенфіка побили португальського вболівальника

Фото: hk.npu.gov.ua

20 лютого, приблизно о 22:20 в Харкові, біля стадіону “Металіст” невідомі побили 30-річного португальського вболівальника. Потерпілий звернувся за допомогою до медиків швидкої.

Про це ХарківT imes повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Іноземець з ударами і саднами був госпіталізований до лікарні.

Для з’ясування всіх обставин події до лікарні виїжджала слідчо-оперативна група Слобідського відділу поліції. Під час спілкування з поліцейськими португальськтй уболівальник зазначив, що ні до кого немає претензій і просив зупинити перевірку обставин його побиття.

За фактом нападу на іноземця відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Незважаючи на прохання потерпілого зупинити перевірку, поліцейські проведуть комплекс необхідних заходів в рамках відкритого кримінального провадження.

Довідка:

20 лютого в 19:55 на стадіоні «Металіст» у Харкові розпочався матч 1/16 Ліги Чемпіонів між командами «Шахтар» (Україна, Донецьк) – «Бенфіка» (Португалія, Лісабон). Поєдинок закінчився перемогою української команди: 2: 1.

Порядок на матчі Ліги Чемпіонів в Харкові забезпечували понад 1500 правоохоронців

Як повідомляв ХарківT imes, 22 жовтня, під час футбольного матчу третього туру групового етапу Ліги чемпіонів між командами футбольних клубів «Шахтар» (Донецьк) і «Динамо» (Загреб, Хорватія) двоє уболівальників вибігли на поле стадіону “Металіст”.