У п’ятницю трамваї і тролейбуси не підуть по вулиці Академіка Павлова

Фото: city.kharkov.ua

У п’ятницю трамвай №27 і тролейбус №24, можливо, змінять маршрути, а трамваї №16 і 16А – не ходитимуть.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Рух трамваїв по вул. Академіка Павлова, на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського, і рух тролейбусів по пр. Ювілейному, на ділянці від пр. Льва Ландау до розворотного кола «Станція метро «Академіка Барабашова», буде заборонений з 8:30 21 лютого до завершення робіт у випадку потреби.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з демонтажем спеціальних конструкцій згідно з рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради від 29.01.2020 №33 «Про демонтаж спеціальних конструкцій».

У зв’язку з цим, рух пасажирського транспорту може змінитися наступним чином:

  • тролейбус №24: 602 м/р – пр. Ювілейний – пр. Льва Ландау – пр. Московський – ст. м. «Турбоатом»;
  • трамвай №27: Новожанове – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – пл. «Захисників України» – пр. Московський – вул. Академіка Павлова – вул. Віринська – вул. Мойсеївська (ст. м. «Київська») – вул. Шевченка – вул. Героїв Праці – пр. Тракторобудівників – розворотне коло «Салтівське»;
  • трамваї №16 і 16А – не ходять.

Як повідомляв Харків Times, рух транспорту по пр. Ювілейному, на ділянці від вул. Академіка Павлова до розворотного кола «Барабашово», буде обмежено з 7:00 до 19:00 21 лютого.

На цей період автобуси, які проходять по вказаній ділянці, здійснюватимуть розворот на перехресті пр. Ювілейний – вул. Академіка Павлова.