У Харкові затримали дівчину зі 193 згортками наркотиків у рюкзаку

У Шевченковському районі Харкова патрульні затримали дівчину, в рюкзаку якої було 193 згортки, ймовірно, з наркотичними речовинами.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Патрульної поліції області.

Правоохоронці помітили молоду дівчину за гаражами у дворі будинку. Вона, помітивши патрульних, намагалась уникнути з ними зустрічі. Але правоохоронці її зупинили. Під час спілкування з ними помітно нервувала.

“На запитання поліцейських, чи має вона при собі заборонені до обігу речі, повідомила, що у неї в рюкзаку є 193 згортки з наркотичними речовинами. Дівчина також повідомила, що ці згортки вона переносить з метою розповсюдження через так звані “закладки””, – йдеться в повідомленні.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

У дівчини слідчі вилучили 83 згортки із кристалічною речовиною, 60 згортків з білою порошкоподібною речовиною та 50 згортків із речовиною, ймовірно, рослинного походження. Дівчина також вказала на 26 місць, де вона вже встигла розкласти подібні згортки.

Як повідомляв Харків Times, на вулиці Малиновського поліцейські затримали 26-річного хлопця, у якого виявили амфетаміни. Він зізнався, що працює на Інтернет-крамницю та розкладає наркотичні «закладки» на території Харкова.

Фото: Управління Патрульної поліції Харківської області