Для “Панютинського вагоноремонтного заводу” шукають нового директора і замовників, – Кучер

Фото: delo.ua

Для вирішення проблем “Панютинського вагоноремонтного заводу” (Лозівський район Харківської області) буде вжито ряд дій, серед яких – призначення нового директора і пошук замовників для підприємства. Про це в суботу, 15 лютого, під час робочої поїздки в Лозівський район заявив глава Харківської обладміністрації Олексій Кучер.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі обладміністрації.

Підприємство, яке входить в структуру ПАТ «Укрзалізниця», має заборгованості по виплаті зарплат. Олексій Кучер зазначив, що неодноразово особисто звертався до керівництва «Укрзалізниці» з цього питання.

«На сьогодні я на прямому зв’язку з міністром Кріклієм. Обговорюємо першочергове питання – призначення нового керівника, менеджера, який зможе витягнути підприємство на новий рівень і, в першу чергу, – виплатити заборгованість, яка існує на сьогодні по зарплаті. Друге питання – це отримання замовлень на завод. Зараз ми з замовленнями визначаємося », – повідомив Олексій Кучер.

Глава області додав, що найближчим часом планує відвідати підприємство. Можливо, в поїздці візьме участь міністр інфраструктури, додав губернатор.

Як повідомляв Харків Times, «Панютинський вагоноремонтний завод» розробив і виготовив вагон для перевезення зерна і сипучих харчових продуктів нового зразка. Після випробувань 17 квітня він отримав сертифікат відповідності вимогам технічних умов на його виготовлення.