59-річний українець намагався вивезти до Росії метадон

Фото: Східне регіональне управління ДПСУ/ Facebook.

14 лютого на пункті пропуску “Гоптівка” прикордонники Харківського загону спільно з співробітниками митниці виявили у чоловіка, який прямував до Росії, пакунок з речовиною схожою на метадон.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Східного регіонального управління ДПСУ в Facebook.

Як повідомляється, 59-річний українець намагався виїхати до РФ на автомобілі марки Volkswagen. Під час огляду на машину вказав службовий собака, натренований на пошук наркотичних речовин.

“В ході подальшого огляду правоохоронці виявили в чоловіка поліетиленовий пакунок з речовиною білого кольору, попередньо “метадон”, яку він намагався незаконно перемістити через кордон”, – йдеться в повідомленні.

Прикордонники вилучили речовину і направили її на експертизу. До компетентних правоохоронних органів направлено повідомлення про протиправне діяння, відповідальність за яке передбачена статею 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)

Як повідомляв Харків Times,  в пункті пропуску “Гоптівка” прикордонники Харківського загону затримали українця, який перебував у розшуку за викрадення автівки.