Поліція вважає водія Mitsubishi винуватцем загибелі людей на Нових Домах

Поліція вважає, що причиною сьогоднішнього, 14 лютого, смертельного ДТП на Нових Домах “грубе порушення правил дорожнього руху водієм транспортного засобу”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Чоловік не вибрав безпечну швидкість, не врахував стан дорожнього покриття, внаслідок чого втратив керування і наїхав на пішоходів на нерегульованому пішохідному переході”, – йдеться у повідомленні.

Інформація про ДТП внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Вирішується питання про затримання водія Mitsubishi, підозрюваного в тому, що з його вини загинули дві немолоді жінки. Якщо його вина буде встановлена у суді, чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 14 лютого, близько 15:10 На проспекті Льва Ландау, 20 36-річний водій автомобіля Mitsubishi скоїв наїзд на двох жінок у віці близько 50-60 років. Від отриманих травм жінки загинули. Особистість потерпілих поки що не встановлена.