У Харкові дорогу не поділили чотири автомобілі (фото)

Фото: прес-служба Управління Патрульної поліції Харкова

12 лютого, приблизно о 16:00 в Харкові на Лозовеньківському проспекті в районі вулиці Домобудівний сталося ДТП за участю чотирьох автомобілів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Патрульної поліції області.

Попередньо встановлено, що аварію спровокував водій вантажного автомобіля Renault Magnum з причепом Schmitz. Водій не вибрав безпечної швидкості руху та безпечної дистанції, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з Mercedes Benz, який рухався в зустрічному напрямку.

“Від удару автомобіль Mercedes зіткнувся з автомобілем KIA і фургоном LDV, який рухався по вулиці Домобудівний в напрямку Лозовеньківського проспекту”, – розповіли в патрульної поліції.

В результаті зіткнення ніхто з водіїв і пасажирів авто не постраждав. На водія автомобіля Renault патрульні склали адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП.

Як повідомляв Харків Times, 12 лютого близько 11:00 на вулиці Весніна зіштовхнулися автомобілі «Opel» під керуванням 34-річного водія та «Nissan» під керуванням 38-річної жінки. В результаті аварії в лікарню були доставлені водії транспортних засобів та пасажир «Opel».