На Харківщині стріляли по автомобілю: одна людина в реанімації

Фото: focus.ua

Вночі, 13 лютого в харківську лікарню № 25 доставили чоловіка з вогнепальними пораненнями. Постраждалого прооперували, медики його стан оцінюють як важкий.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

За інформацією з соцмереж, чоловіка підстрелили співробітники патрульної поліції. Вони відкрили вогонь по автомобілю. Як повідомляє Telegram-канал “Підслухано в поліції” стріляли по автомобілю Subaru Forester. Вогневий інцидент, за інформацією цього Telegram-каналу, стався в селищі Хроли Харківського району.

Про причини конфлікту в соцмережах надають суперечливу інформацію. Зокрема, “Підслухано в поліції” пише, що патрульні намагалися зупинити п’яного водія. Але водій не виконав їх вимогу і порушував правила руху, створюючи аварійні ситуації.

“У Хролі автомобіль зупинився в полі і, коли до нього підходив командир роти, водій спробував здійснити на нього наїзд. В результаті маневру поліцейський зробив три постріли в бік автомобіля, два з яких потрапили в пасажира, який знаходився на задньому сидінні”, – йдеться в повідомленні.

У Telegram-каналі “Харків 1654″ повідомили, що в поліцію надійшов виклик від чоловіка, який поскаржився, що його підстрелили, можливо, випадково.

Приїхавши на виклик патрульні “вирахували”, звідки велася стрілянина. Вони почали погоню за передбачуваними стрілками.

“Відбулася погоня, вимагали зупинитися. В момент, коли поліцейський підходив до машини, ті переїхали його, він впав і після чого він відкрив стрілянину”, – повідомляє “Харків 1654”.

Також, за інформацією соцмереж, під час конфлікту був травмований поліцейський.

“Командир поліції отримав забій середньої третини правого стегна, пасажир автомобіля – вогнепальні поранення правої лопатки і попереку”, – повідомили в “Підслухано в поліції”.

У прес-службі Управління Патрульній поліції Харкова поки дану подію не прокоментували.

Фото: t.me/podslyshenopolice