Боротьба зі снігопадом: на допомогу прийшли рятувальники та ремонтники доріг

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

Ліквідувати наслідки снігопаду, що протягом двох діб 11-12 лютого засипав Харківську область, дорожникам допомогли у ДРСУ та ДСНС.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі САД у Харківській області.

Як повідомляється, снігоприбиральна техніка працювала цілодобово. Протягом доби, на дорогах області працювало 213 одиниць спецтехніки та 240 робітників дорожнього господарства. Крім цього, залучена техніка сторонніх організацій: автогрейдери та навантажувач ДРСУ-33 (у Чугуївському районі), КРАЗ МЧС та спецавтомобіль ЗІЛ-131 ДСНС (у Вовчанському районі).

У період з 12 по 13 лютого для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано 1892м3 піщано-соляної суміші та 304т технічної солі.

Як повідомляється, снігопад ще триває у східній частині області. Тут станом на 09:00 годину ранку 13 лютого залишаються опади у вигляді невеликого снігу.

У Службі автомобільних дорог нагадали, що створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації водіїї можуть звернутися по допопмогу за телефоном диспетчера 336-77-00