У будинку на вулиці Багалія навмисно підпалили квартиру – є загиблий

Фото: kh.dsns.gov.ua

У Харкові під час пожежі, що виникла у квартирі на третьому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку на вулиці Багалія, 1 загинув власник житла.

Про це Харків Times дізнався з щодобового звіту про оперативну обстановку в Харківській області.

Як повідомляється, пожежа сталася близько 2:00 12 лютого.

“На місці пожежі було знайдено тіло власника квартири, в якій сталось загоряння – чоловіка 1976 р/н. Причина пожежі – занос відкритого джерела вогню”, – йдеться в повідомленні.

Рятувальники, що прибули на місце події, з’ясували, що у квартирі горять вхідні дерев`яні двері, коридор та перекриття між 3 і 4 поверхами. Пожежа, площа якої склала близько 20 кв.м, супроводжувалася сильним задимленням, повідомили у прес-службі ДСНС у Харківській області.

У квартирі, де серед ночі раптово зайнялися вхідні двері, рятувальники, окрім загиблого власника житла знайшли ще живу 44-річну жінку. Її негайно винесли на свіже повітря і передали медикам швидкої, які відвезли постраждалу до 2-ї лікарні Харкова.

Також рятувальники винесли на свіже повітря ще одну 44-річну жінку, яку знайшли в задимленій квартирі на четвертому поверсі. Двох мешканців будинку зняли балкону, на який люди вибігли, рятуючись від полум’я та диму.

Як повідомляв Харків Times , під час пожежі в п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Сумська, 124 вагітна 29-річна жінка надихалася димом і була госпіталізована в лікарню. Також рятувальники евакуювали з будинку двох дорослих і одну дитину.