Водій Renault зіткнувся з Сitroen, який відкинуло на Mitsubishi (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

10 лютого, приблизно о 13:50 на трасі Київ-Харків-Довжанський поблизу села Сніжків Валківського району сталася аварія за участю трьох автомобілів. В результаті ДТП двоє людей були госпіталізовані. Один з потерпілих – іноземець.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Попередньо встановлено, що ДТП спровокував 33-річний чоловік, який керував Renault Master. Водій не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем Сitroen під керуванням громадянина Литви. Від удару це авто відкинуло на автомобіль Mitsubishi.

“В результаті ДТП з місця події в місцеву лікарню був госпіталізований 44-річний пасажир Renault Master. У харківську лікарню доставили 41-річного пасажира Сitroen, громадянина Литви”, – йдеться в повідомленні.

За фактом даного ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини ДТП встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, 11 лютого, близько 7:00 в Харкові, на перехресті вулиць Достоєвського та Валдайська сталася аварія за участю автобуса і автомобіля Chevrolet Aveo.