Дорожники Харківщини просять водіїв вантажівок утриматися от поїздок найближчої доби

kh.ukravtodor.gov.ua

Станом на 05:00 годину ранку 11 лютого по області спостерігається сніг із сильним поривчастим вітром. Впродовж ночі, у зв’язку з сильним вітром, відкладалися снігові перемети на автомобільних шляхах. За прогнозом синоптиків, найближчої доби погодні умови не покращаться.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі САД у Харківській області.

Як повідомляється, зранку, 11 лютого на державних дорогах області працює 115 одиниць спецтехніки, задіяно 160 робітників. Робота спрямована на очищення проїзної частини, ліквідації снігових переметів та ожеледиці на дорогах. Вночі, на обробку покриття використано 314м3 піщано-соляної суміші та 105т технічної солі.

“Проїзд дорогами загального користування державного значення Харківської області забезпечено”, – розповіли у Службі автомобільних дорог.

Дорожники просять водіїв не завдавати перешкод в роботі снігоприбиральної техніки та бути пильними та уважними в місцях проведення робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Також у САД попереджають, що, за прогнозом синоптиків, найближчої доби погодні умови не покращаться. Циклон вийде з області близько 23:00 години. А вже 12 лютого, близько 03:00 години ночі зайде новий циклон.

Дорожники просять водіїв великовагового транспорту по можливості обмежити пересування автомобільними дорогами у період негоди, та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту.

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00.

Як повідомляв Харків Times, 11 лютого (близько 2:00 години ночі) до Харківської області, з західної частини області зайде циклон. Очікуються опади у вигляді снігу, мокрого снігу, можливо з дощем при температурі вночі від -2°С до -5°С, вдень до +1°С.

kh.ukravtodor.gov.ua