Через пожежу в багатоповерхівці на вулиці Новоолександрівській одного мешканця госпіталізували (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Під час пожежі, що сталася 9 лютого, приблизно о 16:20 в шестиповерховому житловому будинку на вулиці Новоолександрівській 54 А, постраждав один з мешканців. Його з опіками госпіталізували до лікарні.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби ДСНС в Харківській області.

Як встановили рятувальники, пожежа почалася на горищі дворівневої квартири. Крім того, вогонь по дерев’яних конструкціях перекриття та горища перекинувся на інші кімнати квартири на шостому поверсі, а також частково на сусідню квартиру. Площа пожежі становила близько 60 кв.м.

“В результаті пожежі власник однієї з квартир, чоловік 1980 року народження отримав опіки обличчя 1-2-го ступеня. Постраждалого каретою швидкої допомоги направили до опікового центру міста Харкова”, – йдеться в повідомленні.

Рятувальники ліквідували пожежу о 19:23. Всього на місці події працювало 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 40 рятувальників. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Як повідомляв Харків Times, 5 лютого під час гасіння пожежі в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку по проспекту Тракторобудівників, 10 Б загинув чоловік.