Вибори у 179 окрузі: стали відомі розцінки на розміщення матеріалів на радіо і телеканалі

Правління Національної суспільної телерадіокомпанії України затвердило розцінки вартості однієї секунди ефірного часу для розміщення матеріалів роз’яснення Центральної виборчої комісії в ефірі телеканалу «UA: Перший» та радіоканалу «Українське радіо» під час проведення проміжних виборів народного депутату України в одномандатному виборчому окрузі № 179 (Харківська область)».

Про це Харків Times дізнався з протоколу засідання правління НСТУ, опублікованому на корпоративному сайті Суспільного.

Найдорожчими є розміщення матеріалів на «UA: Першому» з 18:00 до 22:59, за 1 секунду – 47,80 грн та в ефірі «Українського радіо» з 07:00 до 10: 59, за 1 секунду – 46, 14 грн.

 

Фото: stv.detector.media

Як повідомляв Харків Times, 6 листопада, під час візиту до Харківської області Президент України Володимир Зеленський представив адміністративно-господарському активу області нового голову Харківської обласної державної адміністрації. Ним став народний депутат від партії “Слуга народу”, переможець позачергових парламентських виборів по мажоритарному округу №179 Олексій Кучер.

Центральна виборча комісія призначила на 15 березня 2020 року проміжні вибори народного депутата України в ОВО № 179 Харківської області.

Першим кандидатом по округу №179 на Харківщині зареєструвався ексміністр від партії «Свобода» Ігор Швайка. Уродженець Республіки Калмикії (РФ),  громадянин України, проживає у м. Люботин на Харківщині, є директором ТОВ “Медіа-Центр “Голос Свободи”, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода”.

Партія “Слуга народу” визначилася зі своїм кандидатом на проміжні вибори до Верховної Ради на 179 окрузі в Харківській області. Кандидатом у нардепи від «слуг народу» стала Вікторія Алєксєйчук – юрист, доцент кафедри криміналістики Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. Влітку балотувалася в депутати від Слуги народу на 174 окрузі в Харкові, де поступилася самовисуванцю Олександру Фельдману.

Також кандидатами у нардепи зареєстровані пенсіонер з Дніпра, безробітня львів’янка і викладач із Києва.