На Московському проспекті затримали наркодилера з “товаром” на 60 тисяч гривень (фото)

Фото: hk.npu.gov.uа

На Московському проспекті поліцейські затримали 45-річного харків’янина, у якого виявили амфетаміни, психотропи та екстазі. Вартість даного “товару” на “чорному” ринку становить близько 60 тисяч гривень.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Під час особистого огляду правоохоронці виявили та вилучили у громадянина три пакети, в яких знаходилося близько 50 грамів амфетаміну, 30 грамів психотропної речовини PVP, 20 таблеток екстазі, а також мобільний телефон”, – йдеться в повідомленні.

Пакет з психотропами, за інформацією поліцейських, харків’янин планував продати. Вилучений у наркодилера “товар” правоохоронці відправили на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу зловмисникові.

Як повідомляв Харків Times, 30 січня в Харкові, на вулиці Малиновського поліцейські затримали 26-річного хлопця, у якого виявили амфетаміни. Він зізнався, що працює на Інтернет-магазин і розкладає наркотичні «закладки» на території Харкова.