Дорожники розповіли про стан автошляхів області

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

З вечора 6 лютого у північно-західній частині області розпочалися опади у вигляді невеликого снігу, до 05:00 години ранку 7 лютого опади розповсюдилися на території всієї області. Вночі усилився вітер, і почали відкладатися снігові перемети на автомобільних шляхах. В цей період в усіх райавтодорах та ДРП працювала снігоприбиральна техніка.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби САД у Харківській області.

“На дорогах області працює 138 одиниць спецтехніки та 175 робітників. В період з 6 по 7 лютого, на обробку покриття використано 1317м3 піщано-соляної суміші та 123т технічної солі. Робота спрямована на очищення проїзної частини та ліквідації ожеледиці на дорогах”, – йдеться в повідомленні.

У Службі автодорог розповіли, що проїзд дорогами загального користування державного значення Харківської області забезпечено.

Працівниками дорожніх підприємств постійно проводиться моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою камер спостереження.

У САД просять водіїв не завдавати перешкод в роботі снігоприбиральної техніки та бути пильними та уважними в місцях проведення робіт, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00.