Вибори у 179 окрузі: кандидатами у нардепи зареєстровані пенсіонер з Дніпра, безробітня львів’янка і викладач із Києва

ЦВК зареєструвала ще трьох кандидатів у народні депутати України від округу № 179 на Харківщині.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення ЦВК у Facebook.

Наразі всього зареєстровано чотирьох кандидатів у народні депутати України по даному округу.

6 лютого відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії.

«Розглянувши заяви політичних партій разом з іншими документами щодо реєстрації кандидатів у народні депутати України в ОВО № 179 на проміжних виборах народного депутата України 15 березня 2020 року та встановивши їх відповідність вимогам законодавства, Комісія зареєструвала ще трьох кандидатів у народні депутати України», – йдеться у повідомленні.

Це 60-річний уродженець Донецька Кошулько Сергій Саввич, громадянин України. Має вищу освіту, проживає у м. Дніпрі, судимість відсутня. Партійний, його висунула політична партія “Народна програма Вадима Чорного”.

38-річна Хархаліс Галина Василівна, родом з Львівської області, громадянка України, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Львові, судимість відсутня, висунута Всеукраїнською козацькою партією.

41-річний Шейбут Денис Вікторович, родом з Донецька, громадянин України, освіта вища, старший викладач, ПрАТ ВНЗ “Міжрегіональна академія управління персоналом», проживає в Києві, судимість відсутня, висунутий політичною партією “Народна Сила”.

Окрім цього, на засіданні 6 лютого «комісія затвердила єдиний кошторис видатків окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України ОВО № 179 для підготовки та проведення проміжних виборів народного депутата України 15 березня 2020 року в сумі 8 млн 910 тис. грн».

Як повідомляв Харків Times, першим кандидатом по округу №179 на Харківщині зареєструвався ексміністр від партії «Свобода» Ігор Швайка. Уродженець Республіки Калмикії (РФ),  громадянин України, проживає у м. Люботин на Харківщині, є директором ТОВ “Медіа-Центр “Голос Свободи”, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода”.

Партія “Слуга народу” визначилася зі своїм кандидатом на проміжні вибори до Верховної Ради на 179 окрузі в Харківській області. Кандидатом у нардепи від «слуг народу» стала Вікторія Алєксєйчук – юрист, доцент кафедри криміналістики Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. Влітку балотувалася в депутати від Слуги народу на 174 окрузі в Харкові, де поступилася самовисуванцю Олександру Фельдману.