Ситуація на дорогах Харківщини після снігопаду

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

Протягом 5 лютого до ранку 6 лютого 2020 року Харківська область перебувала під впливом циклону. В деяких районах Сахновщинському, Ізюмському, Зміївському, Лозівському, Первомайському, Золочівському спостерігалась низова хуртовина та почали відкладатися снігові перемети на автомобільних шляхах. Саме там працює снігоприбиральна техніка.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби САД у Харківській області.

Як повідомляється, особливу увагу дорожники приділяли маршрутам з найбільшою інтенсивністю руху та на аварійно небезпечні ділянки (спуски, підйоми) на автомобільних дорогах державного значення.

“Протягом доби, на дорогах області працювало близько 200 одиниць спецтехніки та 230 робітників дорожнього господарства. В період з 5 по 6 лютого для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано 2000м3 піщано-соляної суміші та 234т технічної солі”, – йдеться в повідомленні.

Працівники дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою існуючих камер спостереження.

У Службі автомобільних доріг нагадали, що водії  у разі виникнення надзвичайної ситуації можуть звернутися за номером диспетчера 336-77-00.

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua