Харківську область замітає снігом

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

З вечора 4 лютого на територію Харківської області зайшов циклон, який супроводжується опадами у вигляді снігу, місцямі мокрого снігу. Циклон, за прогнозами синоптиків, затримається в регіоні до вечора 5 лютого, і до цього часу опади не припинятимуться.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби САД у Харківській області.

Згідно з повідомлення, снігопад розпочався в північно-західних районах області, а згодом розповсюдився на всю територію Харківщини.

Температура повітря коливається від +1°С до -1°С. Швидкість вітру в середньому по області 3-5 м\с, місцями пориви до 15 м\с.

Станом на ранок 5 лютого дороги державного значення розчищують від снігу 130 одиниць спецтехніки, задіяно 170 робітників. Протягом доби, на обробку покриття використано 780м3 піщано-соляної суміші та 98т технічної солі.

Служба автомобільних доріг звертається до учасників дорожнього руху з проханням не завдавати перешкод в роботі снігоприбиральної техніки та бути пильними та уважними в місцях проведення робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Також дорожники нагадали, що водії  у разі виникнення надзвичайної ситуації можуть звернутися за номером диспетчера 336-77-00

Як повідомляв ХарківTimes,  дорожники застерігають водіїв великого вантажного транспорту від можливих неприємностей під час негоди та пропонують відстоятися на спеціальних майданчиках у Харківській області.