У Харкові видали 369,8 тисяч пільгових квитків “E-ticket”

Фото: www.city.kharkov.ua

Комунальне підприємство “Харківпас” видало в Харкові станом на 1 лютого 369,8 тис. пільгових електронних квитків “E-ticket”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Близько 245 тис. персоніфікованих пільгових електронних квитків видано окремим категоріям громадян (пенсіонерам, ветеранам, учасникам війни та ін.), 79,8 тис. з них видали в січні, і ця робота триває.

Крім того, 1,5 тис. квитків видали у січні працівникам Головного управління Національної поліції в Харківській області, які здійснюють функції охорони громадського порядку. Всього учням установ загальної середньої освіти (пільга надається з 1 вересня по 30 червня) видано 92,9 тис. квитків, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, – 1 тис.квитків, медичним і соціальним працівникам – 1,4 тис. квитків.

Що система “Електронний квиток” впроваджена у міському наземному електротранспорті з грудня 2017 року. На 451 одиниці рухомого складу встановлено бортові комп’ютери і змонтовано 1419 валідаторів реєстрації проїздів. На зупинках цілодобово працюють 170 терміналів “Е-ticket” для придбання та поповнення квитків для проїзду (разові і електронні). Крім того, у 50 вестибюлях 30 станцій метрополітену підключено 233 валідатора, а також 107 терміналів самообслуговування для продажу і поповнення електронного квитка.